Siden virker kun i landscape mode

Relevante links

Her finder du en oversigt over andre der også arbejder, for at bekæmpe ensomheden og skabe harmoni og velvære.

Spirituel psykoterapeaut

Lorenas - Dit mentale fristed, hvor krop og sjæl mødes.
Til dig der er løsningsorienteret, målrettet og/eller som har brug for en fortrolig sparringspartner, der lytter og hjælper dig med at samle det store billede. 
Lorena er optaget af, at vi både består af en krop, et sind og en sjæl. Hos Ensom-nejtak.dk ser vi også mennesket i dette billede

Ha' en god dag gruppen

Gruppens formål er, at udfordre og inspirere dig til, at træffe kloge valg og handlinger med hjernen og hjertet. På siderne kan du få større viden om dig selv og andre. Det kan medvirke til glæde, energi, inspiration og håb og kan præge dit livssyn. Hvis du bringer solskinnet ind i andres liv, kan du ikke holde det ude af dit eget. Denne filosofi deler Ha' en god dag gruppen og Ensom-nejtak.dk.

Dansk Vandrelaug Aalborg

Her hos Dansk Vandrelaug Aalborg gør de brug af hinandens viden om naturen, og får her igennem altid en god og berigende tur. Her kan også findes nye venner, som man kan nyde en gåtur med, hygge med ved pejsen eller omkring bålet. Det aktive samvær er fælles for både Dansk Vandrelaug og Ensom-nejtak.dk

Ældre Sagen

Ældre Sagen arbejder for, at flest muligt skal kunne leve et godt og langt liv. Det formål forfølger de ved, at støtte og styrke tilværelsen som ældre borger. 
I Ældre Sagen sætter de fokus på ensomhed og dens mange ansigter. 

Dyrenes Beskyttelse

Dyrenes Beskyttelse er Danmarks største og ældste dyreværnsorganisation. Foreningens mål om at sikre bedre dyrevelfærd stod klart fra stiftelsen i 1875. Ensom-nejtak.dk og Dyrenes Beskyttelse har meget tilfælles i forhold til samspillet mellem dyr og mennesker, og glæden herved. 

Alternativ Behandler

Et af Ann Bekkers ønsker er, at hjælpe dig videre til et godt, sundt og glædesfyldt liv, der er i balance. En af hendes store interesser ligger i kroppen, dens bevægelse og dens styrke. Hun har lært meget om kroppen i gennem mange år og hun er blevet undervist af dygtige behandlere inden for kroppen og dens funktioner.
Læs mere på hendes hjemmeside i forhold til, alle de mange spændende behandlingsformer hun tilbyder. Som medlem hos Ensom-nejtak.dk opnår du det samme som SU- rabat hos Ann. Kontakt Ann for nærmere info. 

Anjas Englebo

For Anja er, det at være i kontakt med skytsengle og guider i hverdagen er helt naturligt. Hun bruger dem med dyb respekt i sit virke som behandler. Hun har selvfølgelig tavshedspligt.Det at arbejde med mennesker ligger meget dybt i hende og hun elsker, at videregive redskaber til sine klienter, så deres liv kan blomstre i en positiv retning.  Som medlem hos Ensom-nejtak.dk opnår du det samme som SU-rabat hos Anja. Kontakt hende for nærmere info.

Psykiatrifonden

Psykiatrifonden er en humanitær, sygdomsbekæmpende organisation, der arbejder for at fremme psykisk sundhed hos danskerne, så alle får mulighed for at leve et godt liv, uanset om de er psykisk sårbare, har en diagnose eller oplever en midlertidig krise.

Ventilen

Ventilen er en frivillig organisation, der hjælper ensomme unge til at finde en vej ind i fællesskabet. Alle vores tilbud er drevet af unge frivillige, der sikrer, at det er trygt og hyggeligt at deltage.

Spred budskabet

Del siden, så vi sammen kan forebygge og bekæmpe ensomheden

."Den usynlige hjælper"

Hvis du har behov for personlig vejledning til at komme videre.

Velkommen

Velkommen til Ensom-nejtak.dk
Du er meget velkommen til at informere os på mail@ensom-nejtak.dk, hvis du oplever fejl eller mangler. Benyt Jer af: support@ensom-nejtak.dk

Få indflydelse

Acute
Jeg modtager meget gerne ønsker om debatemner fra jer.
I skal endelig bare kontakte mig med ønsker og ideer. 
mail@ensom-nejtak.dk

hver dag!Husk at forsøge, at nyde det