Siden virker kun i landscape mode

Læsestof

Blogindlæg med artikler og debatter m.m., der kan hjælpe dig med at få en mere positiv indstilling til livet

4. Dec

Julen, hygge og snacks hører ligesom sammen. Her er vores lille bidrag til, at kunne indtage hygge uden det nødvendigvis behøver betyde ekstra kilo. Læs mere om de lækre opskrifter her: julesnacks God tirsdag til jer.

3. Dec

På denne mandag - et digt i skal have! Betragt det som en lille gave! Vi takker for glæder i året som gik, For hilsen og alle besøg som vi fik Nu ønsker vi jer en jul fuld af glæde med varme og lys, og alle til stede. Vi ønsker alt godt for det ubrugte år som kommer nu snart, og raser afsted… Brug dagene godt, ud nydt hvert sekund det ønsker vi jer i denne stund.

2. dec.

Glædelig 1. søndag i advent. Så er det hyggetid, måske et julemarked og adventskransen skal tændes. Hvad er advent egentlig for en størrelse, og er det noget i gør ud af derhjemme. Hvis du har lyst til, at vide mere om advent, så kommer her 10 vigtige informationer om advent: advent Rigtig god søndag.

1 dec.

Hej derude og glædelig 1 Dec. Hver år, synes man som oftest , at der er rigtig god tid, og så alligevel er det bare pludselig den 1 Dec. Og måneden går som regel også hurtigt. Gør du noget for, at nyde december, og skaffe julefred? For mig, er det meget vigtigt at forsøge at gøre andre glade. Det kan sommetider blive lidt stressende, men det er det hele værd, når man så oplever glæden hos andre. Så er det arbejdet værd. Her kommer 10 råd til juletiden - Disse blev første gang vist i Politikken i 2014, men er efter min mening stadig aktuelle. 1. Sig hvad du glæder dig til Hvad glæder I jer...

Shopping

Måske er der nogle af jer, som har lagt mærke til, at der er kommet et banner på, hvor der står Shop og Støt. Det er en mulighed for, at shoppe på over 400 webshops, og samtidig støtte Ensom Nej Tak, eller en af de andre organisationer, som kan støttes. Det fungerer således: - gå ind på www.shopogst øt.dk - Vælg hvilken organitsation du ønsker, at støtte - Søg i søgefeltet, hvilket produkt du ønsker at købe, eller klik på Webshops og find alle de webshops som er i kategorierne. - Købet foretages på de enkelte webshops, og der er ikke forbundet nogle merudgifter med et køb. Det er ganske, som...

glæde - lad os forsøge

Vi nærmer os december måned med hastige skridt. Uanset om humøret er oppe, nede, højt eller midt i mellem, så er vi nok enige om, at godt humør er at foretrække. Nogle gange føles alting bare umuligt, og det kan være så svært at løfte sit humør og se lysere på tingene. Idag vil vi så fokusere på mad. Mad der bør nydes, mad der kan hjælpe, mad der hjælper på humøret. Du kan nemlig spise dig glad. Det lyder da egentlig meget rart, og rimelig nemt at gå til. Jeg synes i hvertfald det er et forsøg værd. Vidste ud eksempelvis at appelsiner holder humørsvingninger nede og basilikum modvirker...

Venner

At være normal er virkelig overvurderet - Hvad er normal egentlig Kan i have en dejlig aften.

kalender

Julen nærmer sig med hastige skridt. Vi vil gerne lave 24 kalendergaver igen i år, men vil rigtig gerne have jeres mening omkring dette. Det vil være rigtig dejligt, hvis I vil give jeres tilkendegivelse omkring dette. Kunne 24 kalenderbeskeder være godt for julestemningen eller vil i foretrække færre? På forhånd mange tak for jeres svar. Rigtig god dag.
DEBAT: 2 kommentarer

fællesspisning

Folkebevægelsen mod ensomhed kører deres fællesspisningsprojekt af i uge 45. En fælles indsats for, at mindske ensomhed, tilbringe tid med andre mennesker, og komme udenom det tabu, som ensomhed ofte er. I kan læse mere om projektet her: Danmark spiser sammen. Vi synes det er en utrolig god ide, og er nysgerrige på, hvor udbredt det er. Er det nogle herinde fra, som deltager og dermed skal spise sammen med andre i løbet af ugen? Har i inviteret eller er i blevet inviteret?
DEBAT: 1 kommentarer

Facebook

julehygge
Hej med jer, Håber i indtil videre har haft en dejlig lørdag. Er i alle klar over, at vi har en Facebook side? Lige nu søger vi et lokale vi kan låne gratis den 1 dec. til et hyggeligt julearrangement. Jer der har mulighed for det, må meget gerne like siden og dele opslaget, så vi kan få det fordelt rundt. Vi håber meget det kan blive en realitet, så vi kan hjælpe julestemningen på vej.

Sider

Spred budskabet

Del siden, så vi sammen kan forebygge og bekæmpe ensomheden

."Den usynlige hjælper"

Hvis du har behov for personlig vejledning til at komme videre.

Velkommen

Velkommen til Ensom-nejtak.dk
Du er meget velkommen til at informere os på mail@ensom-nejtak.dk, hvis du oplever fejl eller mangler. Benyt Jer af: support@ensom-nejtak.dk

Få indflydelse

Acute
Jeg modtager meget gerne ønsker om debatemner fra jer.
I skal endelig bare kontakte mig med ønsker og ideer. 
mail@ensom-nejtak.dk